Gezond haar ? Gezonde hoofdhuid?

Mooi haar begint bij de hoofdhuid.

Selfcare en welness worden steeds belangrijker. Daarom werd het Scalp Spa regime ontwikkeld om de algehele gezondheid van de hoofdhuid en het haar te verbeteren. Dit regimen helpt bij het oplossen van hoofdhuidproblemen zoals irritatie, dof haar, product residu en overtollig talg. Een schone, gezonde hoofdhuid is dan ook de basis voor mooie haren.

Het zit in ons gebakken om onze lokken of haarverzorging de schuld te geven van build-up, vetheid, schilfers of droge haren, maar je hoofdhuid speelt eigenlijk een veel grotere rol dan we weten en zou de sleutel kunnen zijn tot het ontdekken van mooier en gezonder haar.

SCALP SPA van Kevin Murphy is een nieuwe manier om de hoofdhuid te voeden en verzorgen.

Probeer deze opkikker voor je hoofdhuid en introduceer SCALP SPA in je haarverzorgingsroutine thuis.

SCALP SPA @ HOME

Neem deze scalp behandeling mee naar huis. Deze scrubt onzuiverheden zachtjes weg en reinigt de hoofdhuid. Perfect om de gevoelige hoofdhuid te kalmeren of herstellen, voor een onmiddellijk verzachtend en balancerend effect.

STAP 1

Breng de scalp spa scrub aan op nat haar en masseer in op de hoofdhuid met je vingertoppen gedurende 10 min. Vervolgens uitspoelen.

STAP 2 

Breng een royale hoeveelheid scalp spa wash aan op nat haar. Laat het zachtjes schuimen van de haaraanzet tot aan de punten. Masseer met scalp spa brush in ronddraaiende bewegingen. Vervolgens uitspoelen. Reinig met een Kevin murphy wash naar keuze.

STAP 3

Verdeel je haar in secties en breng de scalp spa treatment aan op je hoofdhuid. Masseer je hoofdhuid en spoel uit na 20 minuten. Gebruik een kevin murphy rinse naar keuze om je haar te verzorgen. Vervolgens goed uitspoelen.

STAP 4

Verdeel je haar in secties en breng scalp spa serum druppel per druppel aan op de te behandelen delen van je hoofdhuid. Kan op zowel droog als vochtig haar gebruikt worden. Laat in werken. Niet uitspoelen.