Kernwaarden van De Hoofdzaak-Haarstilist

  • Wij bezorgen steeds onze bekwaam- en betrouwbaarheid door een “uitzonderlijke klantenservice”.
  • Ons vriendelijk team werkt goed samen, u voelt de onderlinge verbondenheid en flexibiliteit.
  • We bestaan uit enthousiaste, eerlijke en optimistische persoonlijkheden.
  • We hebben respect voor elkaar en voor de kapperszaak.
  • We zijn bescheiden kappers die graag plezier maken, en hebben een goed gevoel voor humor. Iedereen merkt direct de prima sfeer en vooral onze SMILE :-) op.
  • We blijven volharden naar toegewijd technisch meesterschap en persoonlijke ontwikkeling.
  • Wij gaan voor constante groei en ontwikkeling , zodat onze klanten onze perfectie mogen uitdagen.

Missie

Voor ons bent u De Hoofdzaak;

Kwaliteit, persoonlijk advies en me time staan bij ons centraal.

Kwaliteit: Wanneer u bij ons te gast geweest bent, stapt u buiten met een makkelijk in model te brengen kapsel afgestemd op u karakter en imago. Door onze jarenlange ervaring en workshops die we regelmatig bijwonen, zijn onze knip- en kleurtechnieken steeds up to date.

Persoonlijk advies: Onze missie is om u een uitzonderlijke ervaring te bezorgen die het verschil maakt met andere kapsalons.

Na een bezoek aan de Hoofdzaak moet je de me time kunnen voelen.

Visie

Smile, we’ll make you beautiful!

U wilt uw kapsel toch ook graag zelf in model brengen? Wij willen u laten glimlachen door u een vlot en makkelijk kapsel te geven. Ons hecht team vult met plezier en vol enthousiasme uw wensen in, waardoor we u kunnen laten glimlachen. Wij bieden u kwaliteit door onze uitgebreide expertise, die we graag met u delen. Door de verschillende opleidingen die we volgen zijn onze snit- en kleurtechnieken van topniveau.

Daarbij heerst in ons team de kracht van synergie. Ons team werkt sterk samen en is altijd goedlachs en vriendelijk, so we can make you smile! Na een afspraak bij De Hoofdzaak - Haarstilist voelt u zich gegarandeerd vrolijk en verleidelijk.

Wilt u de beleving van ons kapsalon ervaren? Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Let us care!

Bij ons bent u meer dan gewoon een klant: u bent onze gast. Wij bieden u in ons kapsalon een me time beleving door u volledig te verwennen en daarbij elk zintuig te prikkelen. De aangepaste muziek, drankjes en het eigentijdse interieur staan hierbij centraal.

Het Hoofdzaak-team is bovendien op de hoogte van de laatste trends zodat we u het correct kapsel- en stijladvies kunnen geven.

Door de combinatie van deze me time beleving en het juiste kapsel zorgen wij voor dat goed gevoel waar u van droomt, zodat u met een herontdekt imago het kapsalon kan verlaten.

Wij hebben er alvast zin in! U ook?

Het Hoofdzaak-team

Pieter, Nathalie , Xenia en Luna.