Ieders haar is anders, daarom gebruiken we de producten die het best bij uw type haar past.

Om uw haar de beste verzorging te geven die het verdient, maken we enkel gebruik van kwaliteitsvolle producten en hebben we onze binnen het productenmerk onderscheiden tot Kevin.Murphy.Session.Salon.

Daarom hebben we gekozen om enkel de producten Kevin Murphy te gebruiken. KEVIN.MURPHY is een sulfaatvrij-, parabeenvrij –en dierenleedvrij haarverzorgingsgamma. Kevin Murphy is al jarenlang een van dé referenties wanneer het gaat over hairstyling. Hij wordt vooral geroemd om zijn editorial werk, maar verdiende daarnaast ook zijn sporen in de fashion –en filmwereld. Het gehele productengamma van KEVIN.MURPHY  of het nu de shampoos, conditioners of stylingitems zijn, allen zijn opgebouwd uit hoge concentraties essentiële oliën en vitamines die het haar verzorgen.

Om te kleuren maken we gebruik van COLOR.ME

COLOR.ME Is ontstaan vanuit de KEVIN.MURPHY visie over het samensmelten van session work, fashion en haarkleuringen. Deze compacte kleurlijn levert hoge prestaties, natuurlijk ogende resultaten en een optimale kleurfunctionaliteit. De combinatie van zachte en natuurlijke ingrediënten hydrateren, verjongen en geven het haar een ongelooflijke glans zonder het milieu te schaden.

  • 80 tinten op basis van honing
  • Een compacte kleurlijn die het perfecte aantal kleurtinten biedt.
  • Hoge prestaties
  • Een mooi multi-tone effect, biedt perfecte grijsdekking en kan tot 4 tinten oplichten.
  • Optimale kleurfunctionaliteit
  • Eindeloze mogelijkheden en creativiteit. COLOR.ME is zo veelzijdig dat je het als semi of permanente kleuring kan gebruiken.

The Choices We Make

  • Ammonia en PPD vrij
  • Ingrediënten die ontstaan uit de natuur
  • Een unieke mix van zachte en natuurlijke ingrediënten
  • Hydrateert, verjongt en zorgt voor een prachtige glans

PETA approved

KEVIN.MURPHY vindt het belangrijk om cruelty free haarverzorging aan te bieden.

PETA heeft ook het COLOR.ME gamma opgenomen in hun “Beauty without Bunnies” programma.

100% recycleerbare verpakking

In lijn met de keuzes die we maken, zorgt onze verpakking voor een kleinere ecologische voetafdruk. Dit doordat tijdens de productie het gebruikte water wordt gezuiverd en herbruikt.

‍De exclusieve producten van Kevin Murphy zijn ecologisch: de verpakkingen zijn 100% afbreekbaar en zijn niet getest op dieren.

Alle producten zijn ook te verkrijgen in het kapsalon, voor de uitleg hierover staat ons team steeds klaar.

Ook voor extensions kan u bij ons terecht. Hiervoor gebruiken we ‘greath lengths’, marktleider op gebied van hoogwaardige haarverleningen.

In onze kapperszaak kan u bijkomend accessoires aankopen. We bieden een klein gamma van oorbellen en accessoires aan zodat uw look compleet is afgewerkt.

Make-Up

Door de jarenlange interesse in schoonheid en beauty zijn we ook gestart met professionele naturelle make up.... dit vooral om ons werk nog mooier te kunnen afwerken op al de speciale dagen in jullie leven zoals huwelijk, feestjes, sollicitaties .... maar ook voor de mensen die we zien in ons pruiken instituut ... voor ieder weten we raad op juiste manier en techniek....

Ook leren we jullie toffe skills aan die je in het dagdagelijkse leven direct kan toepassen...

‍2 jaar geleden ben in van start gegaan met make up en heb ik me verdiept in feestkapsels!

Dit om mensen mooier” te maken én hen zelfzekerder te laten voelen over zichzelf. Het is fantastisch om bij te dragen aan die fonkelende blik vol zelfvertrouwen na het aanbrengen van de perfecte make up en een feestelijk kapsel.

‍Make up  en opsteekkapsels voor een leuk feestje, belangrijke sollicitatie, huwelijk noem maar op steeds zorgen we er bij de hoofdzaak voor dat je er stralend uitziet en je zelfvertrouwen een boost krijgt!

 

Voor een proefsessie of afspraak bel vrijblijvend 015/221949