We werken met 2 verschillende soorten Haarextensions, beide bevatten topkwaliteit van haar.  Maar welke Haarextensions zou op jou lijf geschreven? Hieronder kan je de uitleg vinden over onze twee top merken.

Showpony

Wat ?

Ze zijn gemaakt om je haar extra lengte, volheid of highlights te geven zonder schadelijke chemicaliën. Ze  kunnen worden geknipt, en door middel van plak strips worden ze gekleefd aan je natuurlijke haar. Onze Haarextensions zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en methodes en zijn speciaal ontworpen om je look onmiddellijk te transformeren, waardoor je er mooi uitziet en je mooi voelt. Of je nu kiest voor onze opties voor tijdelijke haarverlenging, zoals onze clip-in en 3-in-1 Haarextensions, of onze permanente extensions: je kunt vertrouwen op de eersteklas producten van Showpony, allemaal ethisch geproduceerd en duurzaam verpakt.

Waarom kies je voor Showpony ?

Je weet wat ze zeggen, haar is de kroon die we nooit afdoen. Het is een van de dingen die ons onderscheidt van de massa. Bij Showpony begrijpen we hoe zelfverzekerd een mooie haardos je kan laten voelen. Om deze reden doen we er alles aan om onze klanten Remy A+ human Haarextensions van hoge kwaliteit te bieden, zodat je er op je best uitziet en je je goed voelt. Met een reeks premium Haarextensions in verschillende methoden en kleuren, vind je de perfecte match om je droom look te creëren. Blader vandaag nog door onze collectie.

Welke Haarextensions bieden wij aan? 

Wil je tijdelijke Haarextensions ?  Dan kies je best voor onze 20” 7-delige Clip-in Haarextensions en de veelzijdige 20” 3-in-1 Haarextensions. Als je op zoek bent naar permanente Haarextensions, dan hebben we tape en skin weft  Haarextensions in verschillende lengtes: van 35,56 cm, 50,80 cm tot 60,96 cm. Showpony is gemaakt van het fijnste Remy A+ mensenhaar en staat bekend om zijn natuurlijk ogende Haarextensions van superieure kwaliteit die onmiddellijke transformaties creëren voor onze salons en jouw klanten, waardoor ze hun droomhaar krijgen en een nieuw zelfvertrouwen. Met 26 kleuren haarextensions van de hoogste kwaliteit om uit te kiezen, ongeacht welke methode je kiest, kun je op Showpony rekenen voor de beste haarextensions die België te bieden heeft.

Is het veilig voor mijn haar? 

Onze focus ligt op het bieden van veilige haarverlenging methoden en het opleiden van stylisten om deskundig advies te geven om de beste methode voor het haar van hun klanten aan te bevelen. We hebben ook een reeks educatieve programma’s ontwikkeld om de expertise in het salon over het aanbrengen van Haarextensions te vergroten. Met 26 kleuren haarextensions van de hoogste kwaliteit om uit te kiezen, ongeacht welke methode je kiest, kun je op Showpony rekenen voor de beste haarextensions die Nederland te bieden heeft.

 

Great Lenghts

GL Keratine 

Het haar wordt bij elkaar gehouden door een zeer innovatieve methode, ontwikkeld en verfijnd door Great Lengths. Deze procedure is gebaseerd op het gebruik van Great Lengths keratine. Dit is een copolymeerverbinding waarvan de moleculaire structuur zeer sterk lijkt op de structuur en het gedrag van menselijk haar: het zet uit wanneer het wordt blootgesteld aan water en trekt samen tijdens het drogen.

Remy haar

De term "Remy" verwijst naar een lok van haar dat in dezelfde richting groeit, van de aanzet tot de lentes en punten.
Remy-haar staat voor hoge kwaliteit en ziet er gezond, veerkrachtig en glanzender uit. Dit betekent dat de natuurlijke groeirichting van de haarschubben onaangename klitten vermijdt.
Ons inkoopproces verzekert dat al ons haar "Remy" is. Wij handhaven een nauwkeurige kwaliteitscontrole, waardoor de natuurlijke richting van het haar in alle productiestadia wordt gegarandeerd. Bovendien garandeert de nauwkeurige kwaliteitscontrole dat de natuurlijke richting van het haar in alle productiestadia behouden blijft.

Double drawn

Wij gebruiken de term "single drawn" om te verwijzen naar haar dat rechtstreeks uit India komt, van één enkele donor, in bundels haar van verschillende lengtes. Voordat het de productiecyclus ingaat, moet haar van Great Lengths "double drawn" worden, wat betekent dat het moet worden verdeeld op basis van de verschillende lengtes.

GL Pre Bonded

De meest populaire van onze toepassingen, perfect om lengte, volume of kleureffecten toe te voegen. De ideale oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar premium haarextensions met een onzichtbare en naadloze bevestiging die 4 tot 6 maanden meegaan met de juiste verzorging en onderhoud. Met GL Pre-Bonded kan de haarstylist elk soort resultaat bereiken: verlenging, volume, bevestiging aan de zijkant, highlights, lowlights en ook opgestoken haar.

GL 3200 -Thermische Applicatie: Hoe word dit geplaatst?

De thermische technologie zorgt voor een eenvoudig en net applicatieproces en voor een discreet en onzichtbaar resultaat, omdat er geen lijm of gesmolten was gebruikt wordt. Hiernaast is het aanbrengen volkomen veilig en zeer comfortabel, aangezien één zijde van de GL3200-machine wordt opgewarmd en dezelfde temperatuur bereikt als een reguliere krultang.
Beide systemen laten borstelen toe, garanderen langdurige haarextensions en – nog belangrijker – schaden het natuurlijke haar niet.

 

Voor vrijblijvende info bel ons 015/22194